Automaatio

Tarjoamme ratkaisuja erilaisten kiinteistöjen, teknisten tilojen ja prosessien ohjaukseen, valvontaan ja elinkaaren hallintaan.

Web-Control 

PrsSystems Web Control – järjestelmä mahdollistaa tietoverkon kautta tapahtuvan kiinteistövalvonnan ja prosessien tilan seurannan, ohjauksen ja säädön. Lite – versiosta saa jo hälytykset ja tilatiedot tarpellisista mittauksista suoraan tekstiviestinä matkapuhelimeen ja sähköpostiin. Käyttö on mahdollista myös kännykän avulla.

Prosessitiedot kerätään PC ssä toimivan tiedonkeruupalvelimen avulla ja välitetään selainpohjaiseen Web Control – valvomoon, josta niiden tila on luettavissa Internetin kautta mihin tahansa verkossa kiinni olevaan tietokoneeseen. Web Control – palvelin seuraa mittausten arvoja ja muodostaa tarvittavat hälytys- ja infoviestit lähettäviksi haluttuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostipalvelin toimittaa viestit edelleen matkapuhelimen tekstiviestiksi. Katso myös PrsSystems Maintenance – Web Control ohjelmistoon liitettävissä oleva huoltokirjaohjelmisto.

Maintenance 

PrsSystems Maintenance – huolto-ohjelma. Kiinteistön tai prosessien laitteiden määräaikais-, vuosi- ja kausihuollot ovat vapaasti ohjelmoitavissa huoltokirjaan.

Huoltokirja voidaan aktivoida verkon kautta ja huollon tekijä suoritettuaan huoltotehtävän kuittaa sen tehdyksi paikallisesti. Myös erilaiset äkilliset korjaustoimet voidaan kirjata vapaasti huoltokirjaan, josta niitä on helppo seurata. PrsSystems Maintenance – huoltokirja on myös liitettävissä Web Control – järjestelmään lisäominaisuutena.