Energia- ja LVIJAS palvelut

Ovatko energiakustannukset huolenaiheenanne? Energiakustannusten ja ympäristörasitusten vähentämiseen tähtäävät investoinnit maksavat itsensä huolellisesti suunniteltuina usein muutamassa vuodessa takaisin. Sen vuoksi prosessit tulee analysoida ensin huolellisesti, jonka jälkeen voidaan arvioida toimenpidesuositukset. Varsinkin teollisuudesta löytyy paljon potentiaalia, esimerkiksi matalalämpöisiä lämpövirtoja voidaan hyödyntää lämmityksessä lämpöpumpuilla.

Sisäilmaston oikea lämpötila, kosteus, puhtaus ja ilmanvaihtuvuus takaavat tutkitusti turvallisen toimintaympäristön niin työntekijöille kuin laitteillekin. Oikea lämpötila ja kosteus parantaa vireyttä, työtehoa ja työn tuottavuutta, yleistä tyytyväisyyttä, laitteiden toimintavarmuutta sekä vähentää sairauksiin viittavia oireita. Ammattitaitoinen LVIJAS suunnittelu ja laadukkaat laitteet ovat tärkeässä roolissa sisäilmaston luomisessa ja hallinnassa.

Tarjoamme kumppanuutta kaikkiin Energia- ja Lämpö-,Vesi-, Ilma-, Jäähdytys-, Automaatio-, Sähkötekniikan (LVIJAS) palveluihin. Suunnittelemme, toimitamme ja käyttöönotamme tarpeeseenne soveltuvia sisäilmaston ja energian hallintaratkaisuja oli kyseessä kiinteistö, ravintola, kauppakeskus, hotelli, laiva, julkinen tila, teollisuustila, tekninen- tai toimistotila.